COMUNICAT DE PRESĂ

 

02.04.2012

 

 

 

Biroul de informare publică și relații cu presa din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța este împuternicit să aducă la cunoștința opiniei publice următoarele:

 

            Procurori ai Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța efectuează cercetări penale față de numitul DRAGOȘ RADU HORAȚIU, ofițer de poliție în cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de sustragere de la recoltarea probelor de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, părăsirea locului accidentului și instigare la fals în declarații.

            Din actele premergătoare efectuate în cauză a rezultat că în data de 30.03.2012, în jurul orelor 22,30, numitul DRAGOȘ RADU HORAȚIU a condus un autoturism pe D.N. 39, în localitatea Tuzla, pe sensul de deplasare spre Mangalia, a intrat în coliziune cu bordura din apropierea sensului giratoriu aflat în zona, oprindu-se pe trotuarul de pe sensul opus de deplasare și a părăsit locul accidentului. La fața locului a fost identificată o altă persoană care inițial a declarat că a condus autoturismul, însă din primele investigații efectuate a rezultat că acesta a declarat în acest sens, întrucât există suspiciunea că numitul DRAGOȘ RADU HORAȚIU ar fi consumat băuturi alcoolice.

            În cauză, cercetările penale sunt continuate în vederea stabilirii situației de fapt și a identificării tuturor persoanelor implicate în producerea evenimentului rutier.

             

 

BIROUL DE INFORMARE PUBLICĂ ȘI RELAȚII CU PRESA