19.10.2011

 

 

 

 

INVITAȚIE LA PARCHETUL DE PE LÂNGĂ CURTEA DE APEL CONSTANȚA

 

 

 

 

         Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanța, vă invită să participați, în data de 25 octombrie 2011, la activitățile desfășurate cu prilejul manifestării anuale „Ziua Europeană a Justiției Civile” și „Ziua Ușilor Deschise”.

         Evenimentul are ca scop consolidarea relației de încredere între cei care înfăptuiesc actul de justiție și beneficiarii acestuia.

         Pentru acest motiv, organizarea evenimentului are ca prioritate asigurarea transparenței activității acestei instituții, de natură să permită cetățenilor să-și formeze o reprezentare clară a imaginii reale a condițiilor de muncă ale magistraților și a etapelor pe care le parcurge un dosar până la soluționare, precum și asupra altor aspecte relevante din activitatea procurorilor.

         Cu  această ocazie, la sediul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, din Constanța, strada Smârdan nr. 10 C, în data de 25 octombrie 2011, între orele 10.00 – 14.00, sunt așteptați elevii, studenții, auditorii de justiție, reprezentanții societății civile, jurnaliștii, precum și toți cei interesați să cunoască și să fie bine informați în legătură cu activitatea acestei instituții.

         Accesul oricărei persoane se va face numai pe baza documentelor de identitate.

 

BIROUL  DE INFORMARE PUBLICĂ ȘI RELAȚII CU PRESA

AL PARCHETULUI  DE PE LÂNGĂ CURTEA DE APEL CONSTANȚA